Predjedlo:
Caprese prosciutto s pečivom
Polievka:
Brokolicový krém s krutónmi
Hlavné jedlo:
Vyprážaný bravčový rezeň, pečené zemiaky v šupke na bylinkách a bielom víne, mrkvovo-ovocný šalát
2. Hlavné jedlo (o polnoci):
Slovenský tanier (1/3 bryndzové halušky, 1/3 pirohy, 1/3 zemiakové placky)
Prípitok a víno (1 fľaša pre hosťa na konzumáciu počas podujatia) je v cene vstupenky.
Biele a ružové víno viacerých odrôd: Vinárstvo Bognár, Svätý Jur
Červené víno viacerých odrôd: Vinárstvo Jozef & Roman Ružek, Modra
Všetky práva vyhradené.
Stránka bola vytvorená JUDr. Annou Baníkovou, v spolupráci s Microsoft Office, WordPress a Elementor.