Slávnostné menu

Predjedlo:

Caprese prosciutto s pečivom

Polievka:

Brokolicový krém s krutónmi

Hlavné jedlo:

Vyprážaný bravčový rezeň, pečené zemiaky v šupke na bylinkách a bielom víne, mrkvovo-ovocný šalát

2. Hlavné jedlo (o polnoci):

Slovenský tanier (1/3 bryndzové halušky, 1/3 pirohy, 1/3 zemiakové placky)

Prípitok a víno (1 fľaša pre hosťa na konzumáciu počas podujatia) je v cene vstupenky.

Biele a ružové víno viacerých odrôd: Vinárstvo Bognár, Svätý Jur

Červené víno viacerých odrôd: Vinárstvo Jozef & Roman Ružek, Modra

Všetky práva vyhradené.

Stránka bola vytvorená JUDr. Annou Baníkovou, v spolupráci s Microsoft Office, WordPress a Elementor.